PER QUÈ ÉS IMPORTANT TENIR UNA PATRONAL INDEPENDENTISTA?

Actualment a Catalunya hi ha associacions empresarials territorials, ja siguin locals o comarcals; sectorials o en funció de la seva mida però no hi ha cap patronal que cobreixi l’espectre ideològic independentista.

Creant una patronal independent i independentista estem dotant el país d’una representativitat social i nacional fins ara inexistent dins el món empresarial.

Ho farem omplint aquest espai de representació empresarial, ara orfe, mitjançant la creació d’una patronal amb un missatge clar i directe en l’àmbit empresarial, i inequívoc en l’àmbit nacional. Ajudarem a crear i enfortir una associació empresarial del segle XXI, moderna, sostenible, propera als empresaris i autònoms, promovent el talent, actuant en xarxa, i que actuï com a facilitadora de negoci entre els empresaris catalans.

COM ES FARÀ?

I QUÈ HAN FET FINS ARA LES PATRONALS?

Les actuals patronals s’han dedicat a generar ingressos per alimentar les necessitats de finançament de la pròpia estructura, a cultivar personalismes presidencialistes, a promocionar els negocis d’amiguets (“crony capitalism”) de matriu típicament espanyola, a fer competència deslleial als propis associats, a fer un ús poc eficient dels fons formatius, i a emetre missatges polítics deliberadament ambigus o poc respectuosos amb la democràcia, el país i la seva gent, rentant-se les mans respecte a fets indiscutiblement contraris als drets humans com les batusses contra la gent de l’1-O, els presos polítics i exiliats, les detencions arbitràries, i molts altres.

Associa't a:

Eines de País

Eines de País

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que us plau   
Privacidad